Retetele Bunicii .ro Retetele Bunicii .ro

Cheesecake cu ciocolata si menta

Print Friendly, PDF & Email
Cheesecake cu ciocolata si mentaCheesecake cu ciocolata si mentaCheesecake cu ciocolata si mentaCheesecake cu ciocolata si mentaCheesecake cu ciocolata si mentaCheesecake cu ciocolata si mentaCheesecake cu ciocolata si mentaCheesecake cu ciocolata si mentaCheesecake cu ciocolata si menta

Ingrediente

Mod de preparare

Sfaramati biscuitii cu ajutorul unui chopper, apoi puneti-i intr-un bol. Adaugati cacao si untul topit. Amestecati bine pana ajungeti la un rezultat omogen.

Ungeti 2 tavi a cate 6 cupcakes fiecare, apoi puneti cate o banda de hartie de copt in fiecare locas. Impartiti amestecul precedent in cele 12 locasuri pentru cupcakes.

Intr-un bol puneti crema de branza Philadelphia, ouale si zaharul si mixati pana ce zaharul se topeste. Turnati rezultatul peste mixul de biscuiti, cacao si unt.

Dati la cuptor, la 180-200° C, timp de 15-20 de minute. Cand s-au racit, scoateti-le, tragand usor de capetele peticelor de hartie de copt, si turnati peste ele ciocolata amaruie, topita in prealabil la bain-marie.

Pofta buna!


RECOMANDAREA BUNICII

 

Ingrediente 170 g de biscuiti cu unt 4 linguri de cacao pudra 140 g de unt topit 170 g crema de branza Philadelphia 6 linguri de zahar 2 oua o lingurita de extract de menta Nielsen Massey 100 g ciocolata amaruie Mod de preparare Sfaramati biscuitii cu ajutorul unui chopper, apoi puneti-i intr-un bol. Adaugati cacao si untul topit. Amestecati bine pana ajungeti la un rezultat omogen. Ungeti 2 tavi a cate 6 cupcakes fiecare, apoi puneti cate o banda de hartie de copt in fiecare locas. Impartiti amestecul precedent in cele 12 locasuri pentru cupcakes. Intr-un bol puneti crema de branza Philadelphia, ouale si zaharul si mixati pana ce zaharul se topeste. Turnati rezultatul peste mixul de biscuiti, cacao si unt. Dati la cuptor, la 180-200° C, timp de 15-20 de minute. Cand s-au racit, scoateti-le, tragand usor de capetele peticelor de hartie de copt, si turnati peste ele ciocolata amaruie, topita in prealabil la bain-marie. Pofta buna!

Comenteaza folosind Facebook ...

 

Comenteaza