Ingrediente
- 170 g de biscuiti cu unt
- 4 linguri de cacao pudra
- 140 g de unt topit
- 170 g crema de branza Philadelphia
- 6 linguri de zahar
- 2 oua
- o lingurita de extract de menta Nielsen Massey
- 100 g ciocolata amaruie
Mod de preparare
Sfaramati biscuitii cu ajutorul unui chopper, apoi puneti-i intr-un bol. Adaugati cacao si untul topit. Amestecati bine pana ajungeti la un rezultat omogen.
Ungeti 2 tavi a cate 6 cupcakes fiecare, apoi puneti cate o banda de hartie de copt in fiecare locas. Impartiti amestecul precedent in cele 12 locasuri pentru cupcakes.
Intr-un bol puneti crema de branza Philadelphia, ouale si zaharul si mixati pana ce zaharul se topeste. Turnati rezultatul peste mixul de biscuiti, cacao si unt.
Dati la cuptor, la 180-200° C, timp de 15-20 de minute. Cand s-au racit, scoateti-le, tragand usor de capetele peticelor de hartie de copt, si turnati peste ele ciocolata amaruie, topita in prealabil la bain-marie.
Pofta buna!