Print Friendly, PDF & Email
crema de ciocolata si mascarponecrema de ciocolata si mascarponecrema de ciocolata si mascarponecrema de ciocolata si mascarponecrema de ciocolata si mascarpone

Reteta de crema de ciocolata si mascarpone este extrem de simpla. Nu dureaza mai mult de 15-20 de minute, iar rezultatul este extrem de gustos! Poate fi folosita pentru torturi, ca atare sau pentru un desert rapid cu biscuiti.

Ingrediente

  • 300 g ciocolata cu lapte (sau amaruie)
  • 180 ml lapte condensat (sau frisca lichida – noi folosim Pilos, marca celor de la Lidl)
  • 550 gr mascarpone
  • 2 galbenusuri
  • esenta de rom

Mod de preparare

Intr-un vas metalic pune laptele condensat si ciocolata, pe baie de abur.

Amesteca pana se omogenizeaza compozitia, apoi adauga galbenusurile. Mai amesteca 2-3 minute.

Adauga mascarpone si mixeaza pana obtii o compozitie omogena. Introdu vasul la frigider.

Lasa-l la frigider pana ce crema incepe sa se intareasca. Din ce sta mai mult, cu-atat se intareste mai mult!

 

RECOMANDAREA BUNICII: APARATUL PENTRU CLATITE DE LA RUSSELL HOBBS

 

RECOMANDAREA BUNICII: PRODUSELE Kfea