Prajitura crocanta cu fructe si cereale este un desert usor de realizat si foarte gustos.
Ingrediente
- 1 cana smantana degresata
- 1/3 cana sirop de artar concentrat
- 2/3 cana zahar brun
- o lingura unt
- o cana fulgi de porumb
- 1/2 cana fulgi de migdale
- 1/4 cana nuca de cocos rasa
- 3/4 cana banane uscate, tocate fin
- 1/2 cana caise uscate, tocate mare
Mod de preparare
Se unge cu unt o tava de 28 x 18 cm.
Intr-o cratita, pe foc mic, se topesc smantana, siropul, zaharul si untul, amestecand continuu. Se dau in clocot si se fierb 10 min. Se adauga fulgii, migdalele, cocosul, bananele si caisele.
Se preseaza compozitia in tava intr-un strat uniform. Se da la frigider macar 2 ore. Se taie in patrate si se serveste.