Retetele Bunicii .ro YouTube - Retetele Bunicii

VIDEO: Tort cu 🍍 ananas 🍍, jeleu de ananas și cheesecake. Fără coacere! Fără ouă!

Print Friendly, PDF & Email
Tort cu ananas, jeleu de ananas și cheesecake. Fără coacere! Fără ouă!Tort cu ananas, jeleu de ananas și cheesecake. Fără coacere! Fără ouă!Tort cu ananas, jeleu de ananas și cheesecake. Fără coacere! Fără ouă!Tort cu ananas, jeleu de ananas și cheesecake. Fără coacere! Fără ouă!

Ingrediente

Pentru jeleul de ananas

 • 600 ml suc proaspat de 🍍 ananas 🍍 (~ 1 kg ananas pentru toată rețeta)
 • 60 g zahar pudra
 • 60 ml apa rece
 • 30 g gelatina
 • rondele de ananas din conserva

Pentru cheesecake

 • 600 g crema de branza
 • 120 g zahar pudra
 • 150 g iaurt
 • 90 ml lapte
 • 30 g gelatina
 • 600 ml smantana
 • 15 ml esență de rom
 • 90 ml suc proaspat de ananas

Mod de preparare

Prima data faceti jeleul de ananas. Puneti gelatina in apa rece pentru a se inmuia. Adaugati sucul de ananas si zaharul pudra. Se adauga gelatina inmuiata si se amesteca bine. Scurgeti rondelele de ananas din conserva si aranjati-le intr-o forma de tort cu peretii detasabili de 25 de cm. Incalziti jeleul de ananas la foc mic si amestecati, pentru a putea topi gelatina. Lasati-l sa se raceasca apoi un pic si turnati peste rondele. Raciti la frigider pana se solidifica, timp de 30 de minute – o ora.

Acum facem cheesecake-ul. Se amesteca crema de branza si zaharul pudra pana compozitia devine moale. Se adauga iaurtul si se amesteca bine. Puneti gelatina in laptele rece, pentru a o inmuia, apoi puneti cana intr-un bol cu apa fierbinte pentru a topi gelatina. Se adauga lichidul de gelatina astfel obtinut si se amesteca. Apoi se adauga smantana si se amesteca. Clatiti o portocala cu sare si apoi spalati-o cu apa. Abia acum puteti rade coaja de portocala in amestecul vostru! Se adauga sucul de ananas si se amesteca.

Se toarna cheesecakeul astfel obtinut deasupra jeleului din forma de tort si se da la frigider peste noapte.

Pofta buna!

Reteta Video


RECOMANDAREA BUNICII

 

Ingrediente Pentru jeleul de ananas 600 ml suc proaspat de 🍍 ananas 🍍 (~ 1 kg ananas pentru toată rețeta) 60 g zahar pudra 60 ml apa rece 30 g gelatina rondele de ananas din conserva Pentru cheesecake 600 g crema de branza 120 g zahar pudra 150 g iaurt 90 ml lapte 30 g gelatina 600 ml smantana 15 ml esență de rom 90 ml suc proaspat de ananas Mod de preparare Prima data faceti jeleul de ananas. Puneti gelatina in apa rece pentru a se inmuia. Adaugati sucul de ananas si zaharul pudra. Se adauga gelatina inmuiata si se amesteca bine. Scurgeti rondelele de ananas din conserva si aranjati-le intr-o forma de tort cu peretii detasabili de 25 de cm. Incalziti jeleul de ananas la foc mic si amestecati, pentru a putea topi gelatina. Lasati-l sa se raceasca apoi un pic si turnati peste rondele. Raciti la frigider pana se solidifica, timp de 30 de minute - o ora. Acum facem cheesecake-ul. Se amesteca crema de branza si zaharul pudra pana compozitia devine moale. Se adauga iaurtul si se amesteca bine. Puneti gelatina in laptele rece, pentru a o inmuia, apoi puneti cana intr-un bol cu apa fierbinte pentru a topi gelatina. Se adauga lichidul de gelatina astfel obtinut si se amesteca. Apoi se adauga smantana si se amesteca. Clatiti o portocala cu sare si apoi spalati-o cu apa. Abia acum puteti rade coaja de portocala in amestecul vostru! Se adauga sucul de ananas si se amesteca. Se toarna cheesecakeul astfel obtinut deasupra jeleului din forma de tort si se da la frigider peste noapte. Pofta buna! Reteta Video

Comenteaza folosind Facebook ...

 

... sau fara Facebook
Traducere »