Print Friendly, PDF & Email
SniteleSniteleSniteleSnitele

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 3-4 linguri de faina
  • 2 oua
  • pesmet
  • susan
  • sare, piper
  • ulei

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui si se taie in felii subtiri. Intr-o farfurie se pune faina, intr-un castron se bat cele 2 oua, iar in alta farfurie se pune pesmetul amestecat cu susanul.

Se iau pe rand feliile de carne peste care se presara sare si piper (dupa gust) si se dau in ordine prin: faina, oul batut si apoi prin pesmet. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, la foc mediu.
Cand uleiul este incins se pun snitzelele la prajit pana capata o culoare aurie-maronie si atunci se intorc pentru a se praji pe ambele parti.

Cand s-au prajit se scot pe o farfurie pe care s-a pus un prosop de hartie si se lasa cateva minute sa se scurga uleiul. Se servesc calde sau reci cu piure, cartofi natur, orez etc.

Pofta buna!

 

RECOMANDAREA BUNICII: APARATUL PENTRU CLATITE DE LA RUSSELL HOBBS

 

RECOMANDAREA BUNICII: PRODUSELE Kfea