Print Friendly, PDF & Email
rulouri de piept de pui invelite in baconrulouri de piept de pui invelite in baconrulouri de piept de pui invelite in baconrulouri de piept de pui invelite in baconrulouri de piept de pui invelite in baconrulouri de piept de pui invelite in baconrulouri de piept de pui invelite in bacon

Incercand astazi sa facem ceva deosebit (este si Alex acasa, are weekend-ul liber :D ) am dat peste reteta de rulouri din piept de pui umplut si invelit in bacon, postat de LUK. S-a dovedit a fi o alegere inspirata! Multumim pentru delicioasele rulouri!

Ingrediente

  • 1/2 de cutie de ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2-3 felii de sunca / salam
  • 50 g cascaval
  • 10 felii de bacon
  • 1 piept de pui
  • 4-5 jumatati de gogosar murat
  • sare, piper, oregano dupa gust
  • patrunjel verde
  • 2 linguri de ulei
  • 10 scobitori :)

Mod de preparare

Se taie 10 felii cat mai subtiri din pieptul de pui. Se bat cu ciocanul de snitel si se condimenteaza cu sare, piper, oregano. Apoi se pun in frigider, cat timp pregatim umplutura.

Intr-o craticioara mica punem uleiul, calim putin ceapa si adaugam ciupercile. Scurgem apoi uleiul / apa lasata de ciuperci si punem compozitia intr-un bol. Tocam patrunjelul marunt si amestecam.

Cascavalul il radem pe razatoarea mica. Sunca sau salamul le taiem in cubulete mici.

Scoatem feliile de piept de pui din frigider. Intindem pe fiecare felie cate un strat de ciuperci, apoi punem cascavalul ras, bucatile de sunca si feliute de gogosar. Rulam felia de piept de pui. Deasupra rulam cate o felie de bacon si o prindem cu scobitoarea la capat (se pot pune si 2 felii de bacon, daca nu sunt suficient de mari incat sa cuprinda ruloul de piept de pui, prinzandu-se la fiecare capat cate o scobitoare).

Se pun apoi pe pat de cartofi si se dau la cuptor circa 45 de minute in cuptorul preincalzit.
La fel de bine se pot face rulourile si cu orez cu legume.

 

RECOMANDAREA BUNICII: APARATUL PENTRU CLATITE DE LA RUSSELL HOBBS

 

RECOMANDAREA BUNICII: PRODUSELE Kfea