Sarea marina este obtinuta prin evaporarea apei de mare. Continutul sau de minerale ii confera un gust diferit de cel al sarii de masa, care este clorura de sodiu pura.

Dovlecei cu lamaie

Ingrediente

  • 500 g dovlecei mici
  • o lingura si jumatate de ulei de masline
  • o lamaie
  • sare de mare granulata
  • piper negru

Mod de preparare

Se curata si se spala dovleceii; se taie rondele subtiri, pe diagonala.

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare, se adauga dovleceii si se prajesc, amestecand frecvent, pana ce se fac fragezi.

Intre timp, se spala lamaia si se rade coaja cat mai fin. Cand dovleceii sunt gata, se presara cu coaja rasa de lamaie si se asezoneaza bine cu sare si piper negru.

 

RECOMANDAREA BUNICII: APARATUL PENTRU CLATITE DE LA RUSSELL HOBBS

 

RECOMANDAREA BUNICII: PRODUSELE Kfea